- 28 -
امام مهدی ناصر محمد اليمانيّ
27 - جمادى الأولى - 1443 هـ
31 - 12 - 2021 مـ
۱۰ - دی - ۱۴۰۰ ه.ش.
05:43 صبح
( بحسب التقويم الرسمي لأمّ القرى )
[ لمتابعة رابط المشاركة الأصلية للبيان ]
https://albushra-islamia.net./showthread.php?p=36636
از خلیفهی خدا، مهدی ناصر محمد یمانی به رئیسجمهور محترم ایالات متحدهی آمریکا، جو بایدن و تمام رهبران جهان و ملتهایشان؛ خداوند، من امام مهدی ناصر محمد یمانی را خلیفهی کل جهان قرار دادهاست، و ای رئیسجمهور محترم آمریکا، جو بایدن و ای تمام رهبرانِ ملتهایِ جهان! گمان شما به خداوند و پروردگار عالمیان چیست، اگر خداوند واقعاً ناصر محمد یمانی را خلیفهی کل عالم قرار دادهباشد؟ آیا امر خود را به انجام رساند؟ جو بایدن، رئیسجمهور آمریکا! ای رؤسای جمهور تمام عالم! به فتوای حقّی که برایتان خواهم داد، گوش فرا داده و بیندیشید: اگر دروغگو باشم، بر گردن خودم است و هرگز هیچ حادثهی ناخوشایندی برایتان رخ نمیدهد و اگر راست بگویم و خلیفهای باشم که خداوند از میان بشریت برگزیده و انتخاب کردهاست و شما حاضر به خضوع و اطاعت از خلیفهی خدا، مهدی ناصر محمد یمانی نشوید، به خداوند بزرگ که پروردگار آسمانها و زمین و مابین آنها و پروردگار عرش عظیم است، قسم میخورم، خداوند آنچه را که جهش کرونا «اومیکرون» مینامید، قویترین سرباز خود از میان تمام بندگانش، قرار خواهد داد تا تکذیبکنندگان را گرفتار شدیدترین عذابها کرده و سختترین کیفرها را به آنان بدهد و با «کن فیکون» توان و قدرت آن را به قدری افزایش خواهد داد که تصورش را هم نمیکنید.
شما در آستانه جنگ جهانی سوم هستید که میان شما و آنچه که کرونا مینامید، در جریان است، درحالیکه کرونا نیست، بلکه سلالههای عذابِ «بعوضه ناشناختهای» است که دانشی نسبت به آن ندارید، و دارای سلالههای [گوناگون] خونی است که از طرف خدا وارد جنگِ جهانی با شما شدهاند و به سینهی انسانهایی که خداوند بخواهد، حمله میکنند و قلبهای شما را که در سینههایتان است مبتلا میسازند.
همچنین امدادهایی [کمکهایی] از جانب خداوند دارد که به دنبال یکدیگر میآیند و هر مدد و کمک، از قبلی قویتر است. این «کید متین» الهی است و شما قادر به عاجز کردن [و غلبه بر] خداوند و پروردگار عالمیان نیستید. یقین داشته باشید اینها سلالههای «بعوضه ناشناختهای» است که در مورد آن چیزی نمیدانید، اینها سلالههای خونی هستند که از جانب خدا وارد جنگِ جهانی با شما شدهاند، چطور میتوانید سربازانی را که فرماندهشان خداوند است، شکست داده و به هزیمت بکشانید؟! پاک و منزه است خداوند، او بسیار والا و بلندمرتبه است. به خداوندی که خدایی جز او نیست قسم، او [بعوضه] شما را وادار به خضوع در برابر خلیفهی خدا مهدی ناصر محمد یمانی خواهد کرد و چه بخواهید و چه نخواهید، با خواری تسلیم او خواهید شد.
دستهای خود را به سوی آسمان بالا ببرید و اعلان کنید که ناتوان و خوار شده و در جنگ جهانی خداوند شکست خورده و تسلیم هستید. در برابر پروردگار عالمیان تسلیم شوید تا در امان باشید و از کتاب خداوند قرآن عظیم پیروی کنید، تا از عذابش در امان مانید، شما در انتخاب خلیفهی خدا بر تمام جهان، حق وتو ندارید، پاک و منزه است خداوند، او بسیار والا و بلندمرتبه است.
شایسته نیست که من، خلیفهی خدا مهدی ناصر محمد یمانی، غیر از حق به خدا نسبت دهم، [پس بدانید] درگیر جنگ جهانی با سربازان خداوند هستید که از «سلالههای خونی» هستند. خداوند هر کس را که سرباز زده و استکبار ورزد، از «شاطئ الأیمن» قلبش خواهد گرفت و کید متین خود را به سراغش فرستاده و رگ حیاتیاش را قطع میکند [بِقَطْع الوَتين] و کسی جز خدا را پیدا نمیکنید که بتواند او را از شما باز دارد و جز خداوند پناهگاهی ندارید، پس به کجا میروید؟!
هرگز چنین نیست، راه فرار و پناهگاهی وجود ندارد، راهی برای فرار از عذاب خداوند واحد قهار نیست. من در مورد اینکه خداوند مرا خلیفهی خود در زمین بر تمام عالمیان قرار دادهاست، به خداوند نسبت دروغ ندادهام که اگر دروغ گفته باشم، خداوند تعالی میفرماید:
{وَمَنْ أَظْلَمُ مِمَّنِ افْتَرَىٰ عَلَى اللَّهِ كَذِبًا أَوْ كَذَّبَ بِآيَاتِهِ ۗ إِنَّهُ لَا يُفْلِحُ الظَّالِمُونَ ﴿٢١﴾} صدق الله العظيم [سورة الأنعام].
خداوندا، تو میدانی من در مورد اینکه تو مرا به عنوان خلیفه خود بر تمام عالم انتخاب کردهای، نسبت دروغ به تو ندادهام، [مرا به عنوان خلیفهی خود برگزیدی] تا یاور حقی باشم که در قرآن عظیم بر محمد رسول الله و تمام رسولان الهی - صلى الله عليهم وأُسلِّم تَسليمًا - نازل شدهاست، از اولین تا آخرینشان محمد نبیّ امیّ - صلى الله عليهم وأُسلِّم تَسليمًا - که با قرآن عظیم رساله خداوند بهسوی تمام عالمیان فرستاده شدهاست. و همهی مردم عالم را بهسوی همان چیزی دعوت میکنم که تمام انبیا و رسولان، مردم را بهسوی آن میخواندند، بهسوی عبادت خداوند یکتا که شریکی ندارد و ما بدون گرفتن شریک او را عبادت کرده و تسلیم او هستیم و من از مشرکان نیستم و خلیفهی برگزیده خدا بر عالمیانم.
خدایا، اگر دروغ گفتهباشم، بر گردن خودم است و بر بندهای که به تو نسبت دروغ بدهد، اسکادران «سلاله خونین خون» را مسلط گردان که با اذن خداوند و پروردگار عالمیان، کیدی متین دارد. چه کسی میتواند کید خدا را از سر مجرمان عالم دور کند؟ همانا که کافران گرفتار فریب هستند، یا چه کسی میتواند آن را از ناصر محمد یمانی باز دارد، اگر در مورد اینکه خداوند او را به عنوان خلیفهی خود بر تمام عالم برگزیدهاست، به خدا نسبت دروغ داده باشد؟ خدایا، تو میدانی من به تو نسبت دروغ ندادهام که امام مهدی ناصر محمد، خلیفه خدا بر عالمیان با برهان «علم بیان حق قرآن عظیم» هستم. خداوندا فرمودهای و سخن تو حق است:
{فَلَا أُقْسِمُ بِمَا تُبْصِرُونَ ﴿٣٨﴾ وَمَا لَا تُبْصِرُونَ ﴿٣٩﴾ إِنَّهُ لَقَوْلُ رَسُولٍ كَرِيمٍ ﴿٤٠﴾ وَمَا هُوَ بِقَوْلِ شَاعِرٍ ۚ قَلِيلًا مَّا تُؤْمِنُونَ ﴿٤١﴾ وَلَا بِقَوْلِ كَاهِنٍ ۚ قَلِيلًا مَّا تَذَكَّرُونَ ﴿٤٢﴾ تَنزِيلٌ مِّن رَّبِّ الْعَالَمِينَ ﴿٤٣﴾ وَلَوْ تَقَوَّلَ عَلَيْنَا بَعْضَ الْأَقَاوِيلِ ﴿٤٤﴾ لَأَخَذْنَا مِنْهُ بِالْيَمِينِ ﴿٤٥﴾ ثُمَّ لَقَطَعْنَا مِنْهُ الْوَتِينَ ﴿٤٦﴾ فَمَا مِنكُم مِّنْ أَحَدٍ عَنْهُ حَاجِزِينَ ﴿٤٧﴾ وَإِنَّهُ لَتَذْكِرَةٌ لِّلْمُتَّقِينَ ﴿٤٨﴾ وَإِنَّا لَنَعْلَمُ أَنَّ مِنكُم مُّكَذِّبِينَ ﴿٤٩﴾ وَإِنَّهُ لَحَسْرَةٌ عَلَى الْكَافِرِينَ ﴿٥٠﴾ وَإِنَّهُ لَحَقُّ الْيَقِينِ ﴿٥١﴾ فَسَبِّحْ بِاسْمِ رَبِّكَ الْعَظِيمِ ﴿٥٢﴾} صدق الله العظيم [سورة الحاقة].
پروردگارم، پاک و منزهی تو، بسی والاتر از شریکانی هستی که برایت قائل میشوند، پاک و منزه است خداوند بزرگ...
پروردگارا با «کید متین کووید» مرا در برابر تکذیبهای آنان یاری کن و با آن عده کثیری [نیمی] را هدایت فرما و عده کثیری [نیمی] را گمراه... که همانا تو بر مجرمان احاطه و آگاهی داری. خدایا برای مجرمانی که بعد از پیمان بستن، عهد خدا را نقض میکنند و پیوندهایی را که خدا دستور داده برقرار سازند، قطع نموده و در روی زمین فساد مینمایند، بشارتی نیست؛ اینها زیانکارانند*.
سُبحانَ ربِّك رَبِّ العِزَّةِ عَمَّا يَصِفون وسلامٌ على المُرسَلين والحمدُ لله رَبِّ العالمين..
خليفةُ الله على العالمين وعبدُه الإمام المهديّ ناصر محمد اليمانيّ
------------------
*اشاره به آیات کریمه سوره بقره: إِنَّ اللَّهَ لَا يَسْتَحْيِي أَن يَضْرِبَ مَثَلًا مَّا بَعُوضَةً فَمَا فَوْقَهَا ۚ فَأَمَّا الَّذِينَ آمَنُوا فَيَعْلَمُونَ أَنَّهُ الْحَقُّ مِن رَّبِّهِمْ ۖ وَأَمَّا الَّذِينَ كَفَرُوا فَيَقُولُونَ مَاذَا أَرَادَ اللَّهُ بِهَٰذَا مَثَلًا ۘ يُضِلُّ بِهِ كَثِيرًا وَيَهْدِي بِهِ كَثِيرًا ۚ وَمَا يُضِلُّ بِهِ إِلَّا الْفَاسِقِينَ ﴿٢٦﴾ الَّذِينَ يَنقُضُونَ عَهْدَ اللَّهِ مِن بَعْدِ مِيثَاقِهِ وَيَقْطَعُونَ مَا أَمَرَ اللَّهُ بِهِ أَن يُوصَلَ وَيُفْسِدُونَ فِي الْأَرْضِ ۚ أُولَٰئِكَ هُمُ الْخَاسِرُونَ ﴿٢٧﴾.
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
======== اقتباس =========